Oberačka hrozna je jedným z najdôležitejších období vo vinohradníckom roku. Prináša so sebou očakáva...
Blog, Strana 2
Ako správne skladovať a archivovať víno: Tipy a techniky Víno je výnimočný a zložitý prírod...
Pomaly sa nám blíži leto - obdobie slnka, radosti a chutí. A ako si vychutnať letné dni lepšie...
Zelené práce: letné preteky s časom Leto prináša do našich vinohradov život a s ním aj narastajúce ...
Krémové cestoviny s feta syrom, citrónom a špargľou Suroviny (4-5 porcií): morská soľ&...
Leto je obdobím slnka, dobrodružstva a príjemných chvíľ strávených s priateľmi či rodinou. A čo by m...
Vinársky slovník: TERROIR Terroir je dnes jedno z najčastejšie používaných slov v enológii a ...
Uzavretý kolobeh výroby vo vinárstve Skovajsa: prečo je zárukou kvality? Často sa na prezentáciách ...
Korok alebo screw cap: ktorý je lepší? Víno sa vyrába v rôznych štýloch, farbách a chutiach. Existu...
Rez viniča: strihanie viniča je základom pre budúcu úrodu Prečo sa vinič musí rezať? Pokia...