Blog, Strana 2

Vinobranie: obdobie, kedy vinár neodpočíva

Oberačka hrozna je jedným z najdôležitejších období vo vinohradníckom roku. Prináša so sebou očakáva...

Ako správne skladovať a archivovať víno: Tipy a techniky

Ako správne skladovať a archivovať víno: Tipy a techniky   Víno je výnimočný a zložitý prírod...

Osviežte sa v lete s 3 najlepšími miešanými nápojmi z frizzante

Pomaly sa nám blíži leto -  obdobie slnka, radosti a chutí. A ako si vychutnať letné dni lepšie...

Zelené práce: letné preteky s časom

Zelené práce: letné preteky s časom Leto prináša do našich vinohradov život a s ním aj narastajúce ...

RECEPT: Krémové cestoviny s feta syrom, citrónom a špargľou

Krémové cestoviny s feta syrom, citrónom a špargľou Suroviny (4-5 porcií): morská soľ&...

Objavte najlepšie letné vínne festivaly na Slovensku, ktorých súčasťou bude Víno Skovajsa!

Leto je obdobím slnka, dobrodružstva a príjemných chvíľ strávených s priateľmi či rodinou. A čo by m...

Vinársky slovník: čo znamená výraz TERROIR?

Vinársky slovník: TERROIR Terroir je dnes jedno z najčastejšie používaných slov v enológii a ...

Uzavretý kolobeh výroby vo vinárstve Skovajsa: prečo je zárukou kvality?

Uzavretý kolobeh výroby vo vinárstve Skovajsa: prečo je zárukou kvality? Často sa na prezentáciách ...

Korok alebo screw cap: ktorý je lepší?

Korok alebo screw cap: ktorý je lepší? Víno sa vyrába v rôznych štýloch, farbách a chutiach. Existu...

Rez viniča: strihanie viniča je základom pre budúcu úrodu

Rez viniča: strihanie viniča je základom pre budúcu úrodu   Prečo sa vinič musí rezať? Pokia...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz