Viete, kedy je víno suché? A kedy, naopak, sladké? Cukor vo víne ovplyvňuje výsledný charakter vína ...
Blog, Strana 4
"Nový Skovajsa" - rebranding
REBRANDING – Ako to celé vzniklo? V tomto blogu sa dočítate: Niečo z našej histórie...
Čo sú to vínne diamanty?
Vínne diamanty, aj tak sa často označujú kryštály vypadnutého vínneho kameňa.Vínny kameň alebo hydro...
Chladenie vína - ako na správne vychladené víno?
Je dobre známe, že počas horúcich letných dní je dôležité mať víno zachladené na správnu teplotu. Al...
Ako vybrať víno na svadbu?
Víno na svadbu „Najkrajšie spomienky sa rodia pri stole s vínom.“ Výnimočné chvíle si zaslúžia výn...
Naše Vinohrady
Naše vinárstvo Skovajsa možno najlepšie opísať slovným spojením MY NIČ, TO VINIČ!, tento claim odkaz...
Milan Skovajsa o tom, prečo kvalita vzniká vo vlastnom vinohrade
MY NIČ, TO VINIČ! Tento claim hovorí za všetko, no ešte predtým, ako vznikol, musela vzniknúť samotn...